2019

BEVLOGEN LEIDERSCHAP: DÉ SLEUTEL TOT DUURZAAM SUCCES.

Volop in de voorbereidingen voor de Week van de Bevlogenheid 2019! In de week van 17-21 juni zullen er door het hele land verschillende workshops en inspiratie sessies gehouden worden gericht op het vergroten van de bevlogenheid en trots in werkend Nederland. Wil je mee bouwen aan deze olievlek, laat het ons weten! Voor leidinggevenden en HR-professionals is het hoogtepunt natuurlijk het Week van de Bevlogenheid-event. Op woensdag 19 juni zijn we weer te gast in het AFAS Da Vinci Theater in Leusden. Het thema is ‘Bevlogen Leiderschap: Dé sleutel tot duurzaam succes’ met de volgende sprekers:

Esther Vergeer

 

Esther Vergeer, is één van de grootste Nederlandse sporters aller tijden. Ze is zevenvoudig Paralympisch kampioen rolstoeltennis en o.a. chef de mission van de Paralympiërs. Esther vertelt open en eerlijk over haar ervaringen als topsportster met een handicap. Haar verhalen over het omgaan met tegenslagen en haar doorzettingsvermogen zijn indrukwekkend. Motivatie, openhartigheid en enthousiasme zijn hierbij de sleutelwoorden. Esther deelt persoonlijke ervaringen over haar carrière op, naast en na de tennisbaan. Wat is het verhaal achter haar motivatie, discipline en succes en wat kan het bedrijfsleven hiervan leren?

Bas Kodden

 

Prof. Dr. Bas Kodden, is directeur Executive MBA Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast wordt Bas als leiderschapscoach door veel bedrijven gevraagd een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van bevlogen leiderschap. Olympisch- en wereldkampioenen, topondernemers en CEO’s wisten zijn visie op leiderschap reeds te waarderen. Een visie, die is gebaseerd op 15 jaar ondernemerservaring en 15 jaar wetenschappelijk onderzoek. Zijn bekendste boek ‘Word een HELD’ veroverde de #1-positie in de Bestseller Top100. Zijn meest recente boek ‘De kunst van duurzaam presteren’ is wederom een bestseller. 

Fleur Dujardin

 

Fleur Dujardin, is CEO van InShared (‘we all benefit’). De online schadeverzekeraar die alles net even anders doet dan anderen. Zij geeft op een bevlogen wijze leiding aan een team van challengers in de financiële wereld. Haar verhaal gaat over de aanzuigende werking van een gezamenlijk en inspirerend hoger doel. Hoe mooi maar ook hoe lastig het is de balans te bewaken tussen de verschillende belangen van alle stakeholders. Fleur vertelt een persoonlijk verhaal over haar ervaringen als directeur van een bedrijf dat is gegroeid van een start up naar een scale up. Wanneer laat je los en wanneer grijp je in? Hoe houd je de club in beweging? Deze onderwerpen en meer komen aan bod in haar presentatie over Bevlogen Leiderschap in de praktijk.

Spreker en leiderschapscoach

Paul van Heeringen

 

Dagvoorzitter: Paul van Heeringen, bevlogen ondernemer, spreker en leiderschapscoach bij IMPACT on the Job  en tevens mede-initiatiefnemer en drijvende kracht achter de Week van de Bevlogenheid. Paul zorgt voor energie, scherpe vragen, interactie en samenvatting van de beste inzichten waarmee leidinggevenden zelf aan de slag kunnen.

Tijdens de afsluitende borrel is er gelegenheid om ervaringen te delen met andere bezoekers.
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Toegangskaarten bestellen


UPDATE: DIT EVENT IS UITVERKOCHT.

JE KUNT JE NOG WEL AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST, MOCHTEN ER PLAATSEN VRIJKOMEN,
DAN NEMEN WE CONTACT MET JE OP. VOLG HIERVOOR BOVENSTAANDE LINK.
ANDERE VRAGEN? MAIL ONS! INFO@WEEKVANDEBEVLOGENHEID.NL