Samen bouwen aan bevlogenheid

Ben je werkgever? Word dan ambassadeur voor de Week van de Bevlogenheid:
Het ambassadeurspakket voorziet in een aantal praktische mogelijkheden waarmee je direct aan de slag kunt binnen je eigen organisatie. Denk onder andere aan:

  • Deelname aan een leerplatform om samen met andere organisaties te experimenteren met initiatieven die bijdragen aan bevlogenheid en performance.
  • Workshops rondom ‘Bevlogenheid en performance’ voor management.
  • Workshops rondom ‘Samen werken aan bevlogenheid’ voor teams.
  • Interactieve presentatie ‘Samen werken aan bevlogenheid’ voor grote groepen.
  • Video-interview met jouw organisatie (zoals je ook op deze website aantreft) over bevlogenheid, succesverhalen en lessons learned.
  • Bevlogenheids-scan door Effectory. (Gratis voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers.)

Door ambassadeur te worden laat je aan medewerkers en klanten zien dat je werk maakt van bevlogenheid! Zo creëer je nog meer positieve branding richting klanten en toekomstige werknemers én bouw je mee aan de realisatie van het hogere doel: ‘In 2025 is 80% van werkend Nederland bevlogen en trots!’

 

Ben je dienstverlener op het gebied van bevlogenheid? Word dan fan van de Week van de Bevlogenheid:
Draagt jouw dienstverlening bij meer bevlogenheid, trots en resultaat? Wordt dan fan van de Week van de Bevlogenheid en bouw vanuit eigen kracht met ons mee! Het fanpakket bestaat uit een aantal praktische mogelijkheden waarmee je jezelf in 2018 kunt profileren als fan van de Week van de Bevlogenheid én kunt meebouwen aan het vergroten van bevlogenheid bij werkend Nederland. Denk aan:

  • Vermelding op deze website met je bedrijfslogo en een korte tekst over jouw bedrijf, waarom jullie de Week van de Bevlogenheid ondersteunen en wat jullie dienstverlening kan betekenen.
  • Gebruik van het Week van de Bevlogenheid-logo voor gebruik op jullie social media kanalen in 2018.
  • Organiseer één of meerdere activiteiten, gericht op het vergroten van bevlogenheid en laat dit vermelden op deze website en in de Week van de Bevlogenheid-nieuwsbrief.

Ben je geïnteresseerd om ambassadeur of fan te worden? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier of mail naar info@weekvandebevlogenheid.nl.

 

Ja, ik wil graag meer informatie over het ambassadeurs- of fanpakket:

Bedrijfsnaam

Voor- en achternaam

Telefoonnummer

E-mailadres

Ja, ik wil graag meer informatie over: