HR & Communicatie

Bij het motiveren, verbinden en informeren van medewerkers is de samenwerking tussen HR & Communicatie essentieel. Daarom brengt HR & Communicatie professionals werkzaam in de vakgebieden HR & Communicatie dichter bij elkaar. Dit maakt HR-Communicatie.nl de plek waar je op een prettige manier kennis kunt opdoen, delen én kennis kunt maken met vakgenoten.

Voor haar leden is HR & Communicatie niet alleen een aangename community maar vooral ook een platform voor professionele ontwikkeling. We brengen leden en geïnteresseerden actief bijeen via netwerklunches, borrels en vakinhoudelijke workshops en bijeenkomsten. Wij leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het HR-communicatie vakgebied door kennis te delen.

Ons doel is een community te bouwen van professionals die elkaar helpen en versterken. Dit doen wij door zelf expertblogs te publiceren, evenementen te organiseren maar ook door bijdragen van onze actieve leden te ondersteunen. Wil je graag in contact komen met andere vakgenoten rondom de vraag: ‘Hoe motiveer, informeer en verbind je (toekomstige) medewerkers?’ Neem contact op met Inge Beckers of Marjolijn Vlug of word lid. Je bent van harte welkom!

Lees hier meer over HR & Communicatie.